Kontakt
Body reConstruction
Henrik Rasmussen
Thorsgade 13
5000 Odense C

Tlf: 25 32 98 32
Udkørsel
Vi kører gerne ud efter aftale
Se Priser eller ring på
Tlf: 25 32 98 32
for yderligere information.

Hvem er jeg?

Henrik Rasmussen
– Body-sds Terapeut

Jeg er blev uddannet som Lagerekspedient i 1995, en uddannelse jeg fandt ud af aldrig rigtigt var i min interesse. Så efter et par år på lager, søgte jeg andensteds og fik job som salgsassistent med vin og spiritus. Et job der svarede godt overens med mit fritidsjob som bartender.

Skæbnen ville at nedskæringer gjorde mig uden job og jeg vidste ikke rigtig hvad jeg ville.
Gennem kurser som bartender stiftede jeg bekendtskab med NLP (Neuro Linguistisk Programmering)
Hvilket skulle rumme gode salgsværktøjer.
Jeg tænkte at kunne det bruges på denne måde, kunne det også omsættes til andre formål. Derfor besluttede jeg at sælge min bil og starte på Uddannelsen til NLP-Terapeut, en uddannelse der har givet mig et positivt syn på livet.

Min fritid interesse har i mange år været kampsport og det var så Wing Tsun kungfu der fik min interesse, i hvilket jeg de sidste år både har trænet og undervist.

Da jeg næsten var færdig med NLP-uddannelsen, var der et program i TV – “Et bedre liv”. Der var blandt andet noget om Body Self Development´s System.
NLP er om sindets processer og Wing Tsun er meget kropsligt. Så jeg tænkte at Body-sds ville kunne forene disse to dele.

Efter et par introdage hos Body-sds, besluttede jeg mig for at starte på uddannelsen.
Jeg begyndte på hold 10 i 2005.
Uddannelsen har været fantastisk udviklende for mig. Helt konkret har det betydet en bedre udholdenhed i min træning i kraft af at have fået en dybere vejrtrækning, samt en generel større smidighed af hele kroppen.

Jeg har gennem hele min uddannelse, behandlet mange forskellige klienter, hvilket har givet mig en god erfaring med kroppen.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Venlige hilsner
Henrik Rasmussen